Privatlivspolitik

Hvem vi er og hvordan du kan kontakte os

Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger:

SEALAGI IVS
CVR-nr: 39949512
E-mail: info@sealagi.dk
Web: sealagi.dk (denne side)

Vores behandling af personoplysninger

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler udelukkende almindelige personoplysninger. Det gør vi, når din brugerkonto bliver oprettet. Her behandler vi identifikationsoplysninger (dit fornavn og efternavn, dit brugernavn og adgangskode og din e-mailadresse.

Herudover behandler vi din position og eventuelle beskeder, du udveksler med andre brugere af Appen.

Formål

Når vi behandler oplysninger om dig, er det for at:

  • kunne administrere og leve op til brugeraftalen indgået mellem dig og Sealagi IVS. Vi behandler oplysningerne på baggrund af persondataforordningens artikel 6, stk. 1 b.
  • kunne håndtere henvendelser fra dig og for kunne udsende information til dig om produkter, fx nyhedsbreve. Dertil udsendelse af information til brugere med kommercielt formål, fx information om nye produkter. Behandlingen er sker på baggrund af persondataforordningens art. 6, stk. 1 f. Vi har her vurderet, at den legitime interesse i at kunne udsende produktinformation til brugerne af vores app overstiger din interesse i at begrænse behandlingen af personoplysninger.
  • persondata behandles med formål at kunne understøtte kommunikation mellem brugere. Historik i kommunikation mellem brugere gemmes med henblik på at understøtte brugernes dialog mellem hinanden. Kommunikation mellem brugerne indgår som element i at opfylde brugeraftalen mellem Sealagi og dig, og vi behandler oplysningerne med afsæt i persondataforordningens art. 6, stk. 1 b.

Sletning

Oplysninger om dig gemmes så længe de anses for nødvendige. Og de vil blive slettet senest, når du opsiger brugeraftalen med Sealagi.

Klage

Hvis du vurderer, at vi behandler oplysninger på forkert grundlag, kan du få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan få oplysningerne berigtiget eller slettet. Herudover kan du gøre indsigelse mod behandlingen. Mener du ikke, at vi lever op til dette, har du mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling. Oplysninger om Datatilsynet finder du på www.datatilsynet.dk.